fbpx

Παιδικό τμήμα Wing Tjun

Home » Παιδικό τμήμα Wing Tjun
Παιδικό τμήμα Wing Tjun 2017-12-04T16:20:28+02:00

Παιδικό τμήμα Wing Tjun

Τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής είναι τα πιο σημαντικά για ένα παιδί ώστε να αποκτήσει τις βάσεις για το μέλλον και να αξιοποιήσει πλήρως τις ικανότητές του.
Μαθαίνει από πολύ μικρό να αθλείται, να προσέχει την υγεία του, και γενικά να καλλιεργεί τη νοητική και σωματική του υγεία και ικανότητα, αποφεύγοντας μεταγενέστερα πιθανά προβλήματα. Ο μόνος δρόμος για να συμβεί αυτό είναι μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες.
Τα νέα παιδιά βρίσκονται συνεχώς κάτω από τεράστια πίεση για να επιτύχουν του στόχους της ζωής. Το Wing Tjun  είναι ένα αποτελεσματικό διάλλειμα από την καθημερινότητα, μειώνει το στρες και συμβάλλει στη συναισθηματική ισορροπία.
 Η σχολή μας δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία να ασχοληθούν με το Wing Tjun Kung Fu, με τα τμήματα:
 • Kung Fu Pandas 4 – 6 χρονών
 • Kung Fu Tigers 6 – 9 χρονών
 • Kung Fu Dragons 9 – 12 χρονών.
Σαν αφετηρία πιστεύουμε ότι η ηλικία των 4 χρονών είναι η ιδανική για το ξεκίνημα ενασχόλησης του παιδιού με το Wing Tjun, καθώς κρίνεται σημαντική για την ανάπτυξη και γαλούχησή του.
Σε ένα ασφαλές, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, μέσα από τα ειδικά εκπαιδευτικά μας προγράμματα, και πάντα σε στενή συνεργασία με τους γονείς βοηθάμε το παιδί στο να αποκτήσει τα εφόδια που θα του χρησιμεύσουν στο να επιτύχει τους στόχους του. Το σχολείο, τις κοινωνικές του σχέσεις και γενικά τις προκλήσεις της ζωής.
Ακόμα και τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, όπως έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, ή με προβλήματα συμπεριφοράς, μέσα από τα προγράμματά μας βελτιώνονται αισθητά και σταθερά αποκτώντας πειθαρχία και προπαντός αυτοπειθαρχία, σεβασμό και αυτοσεβασμό και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους.
Σκοπός μας είναι να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε αυτό που έχει θέσει ως στόχο, ενθαρρύνοντάς το να βελτιώνεται συνεχώς και πάντα με χαρά, εκτίμηση και σεβασμό απέναντί του.
Το παιδί αποκτά αυτοπεποίθηση και μελλοντικά κίνητρα, αναλαμβάνει τις ευθύνες του, γίνεται πιο υπεύθυνο και θέτει σαφείς και ξεκάθαρους στόχους για την επίτευξή τους.
Τα μαθήματά μας έχουν εκπαιδευτικό και συγχρόνως διασκεδαστικό χαρακτήρα, εστιάζοντας στην παροχή κινήτρων και τη θετική εξέλιξη των παιδιών.
Αποκτά τον σωστό αυτοέλεγχο ώστε να μπορεί να λειτουργεί ψύχραιμα, ορθολογικά, να αξιολογεί σωστά, να παίρνει τις κατάλληλες αποφάσεις όταν αυτό χρειαστεί, να συνεργάζεται και να διεκδικεί μέσα από τις κοινωνικές του συναναστροφές και φιλίες, να εκφέρει τη γνώμη του και να διεκδικεί την άποψή του.
Το ενθαρρύνουμε να αναπτύξει ένα ισχυρό και καθαρό μυαλό, που δεν επηρεάζεται από πιέσεις και αρνητικές επιρροές άλλων, που στόχο έχουν να το αποκλίνουν από το σωστό δρόμο που βαδίζει. Με εμάς τα παιδιά μαθαίνουν να λένε ΟΧΙ μερικές φορές,
Εντοπίζει τους πιθανούς κινδύνους, εκπαιδεύεται γι’ αυτό, και υπερασπίζεται τον εαυτό του.
Αποκτά ευγένεια και σεβασμό προς τους δικούς του ανθρώπους, τους γονείς και τους φίλους.
Επίσης στα προγράμματά μας δίνουμε βάση και εκπαιδεύουμε τα παιδιά σε ιδιαίτερα κρίσιμα θέματα όπως στην πρόληψη των συγκρούσεων, στον εκφοβισμό και στη σωστή αντίδραση όταν βρεθούν αντιμέτωποι με άγνωστους ανθρώπους. Πως αλήθεια αντιδρά ένα νέο παιδί όταν προσεγγίζεται από έναν άγνωστο; Πως προσπαθούν να το προσελκύσουν και πως μπορεί το παιδί να επικρατήσει ενάντια τέτοιων καταστάσεων; Σε όλα αυτά μπορούν να αποκτήσουν τη γνώση και να νοιώσουν ασφαλέστερα.
Όπως μπορείτε να καταλάβετε, διδάσκουμε κάτι περισσότερο από κλωτσιές, γροθιές και αποκρούσεις, δίνουμε βάση στην ολική εκπαίδευση.
Το Wing Tjun Kung fu είναι τρόπος ζωής, η υψηλότερη μορφή αυτοάμυνας, πρακτικά και όχι μόνο.
Δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, με απλές και αποτελεσματικές κινήσεις να αμυνθούν και να εξουδετερώσουν μια επίθεση και να διαχειριστούν με σύνεση και υπευθυνότητα την τεχνική που μαθαίνουν.
Η πρακτική στο Wing Tjun δεν έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ανθρώπους να χτυπούν και να παλεύουν, αλλά να ξέρουν πως, πότε και γιατί να έρθουν σε σύγκρουση (για παράδειγμα να επιλυθούν διαφορές με άλλα παιδιά προφορικά με το λόγο και όχι με τη βία) και το σημαντικότερο πώς να αποφύγουν μια τέτοια κατάσταση.
Η εκπαίδευση στο Wing Tjun χτίζει γερά θεμέλια και γερές βάσεις στην αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση ενός παιδιού
Μέσα σε λίγους  μόνο μήνες θα διακρίνεται τεράστια διαφορά στη συμπεριφορά τους και αλλαγές από παλαιότερες συνήθειες που είχαν. Αρχίζουν και συμμετέχουν πλέον σε πολλές δραστηριότητες.
Σύστημα αξιολόγησης
Το παιδί σας δεν χρειάζεται να έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο για να ασχοληθεί πρακτικά με τη τέχνη του Wing Tjun. Με τη βοήθειά μας στη σωστή εκπαίδευση, η επίτευξη του στόχου του ως τη μαύρη ζώνη είναι εφικτή. Με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρει, και αν κάπου δυσκολευτεί δεν θα αποθαρρυνθεί, αντίθετα θα το αντιμετωπίσει πιο αποφασισμένα, με μεγαλύτερη θέληση και αποφασιστικότητα.
Σε κάθε επίπεδο που θα ανεβαίνει θα δίνει εξετάσεις για το επόμενο (ζώνη).
Επίπεδα ζωνών:
 • Λευκή ζώνη
 • Κίτρινη ζώνη
 • Πορτοκαλί ζώνη
 • Κόκκινη ζώνη
 • Πράσινη ζώνη
 • Μπλέ ζώνη
 • Μωβ ζώνη
 • Καφέ ζώνη
 • Μαύρη ζώνη

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Θέλετε να δοκιμάσετε το Wing Tjun Kung Fu με ένα δωρεάν μάθημα;

Παρακαλούμε εισάγετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα επικοινωήσουμε μαζί σας για ραντεβού

Spambot blocker question

4 + 4 =

 Εχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους χρήσης