fbpx

Όροι & Προϋποθέσεις χρήσης

Home » Όροι & Προϋποθέσεις χρήσης
Όροι & Προϋποθέσεις χρήσης 2020-04-03T17:50:11+02:00

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας .

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα , αν δεν συμφωνείτε με τους Όρους και Προϋποθέσεις καθώς δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους εάν έχετε εγγραφεί ή όχι.

Οι όροι θα αποτελέσουν επίσης μια σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την σελίδα μας. Αυτοί οι όροι ισχύουν για όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε λήψης περιεχομένου και οποιαδήποτε αλληλογραφία μέσω e-mail ανάμεσα σε εσάς και της σχολής μας

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Επικοινωνίας αποτελούν επίσης μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων.

 1. ​Oι Όροι μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, οπότε σε αυτή την περίπτωση οι τροποποιημένοι Όροι θα δημοσιευθούν στον ιστότοπο και θα ισχύουν από την ημερομηνία αυτή. Ελέγξτε αυτούς τους Όρους όποτε χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Θα είστε δεσμευμένοι από τους τελευταίους Όρους όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.
 2. Η μορφή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μπορεί να αλλάζουν διαρκώς. Ανανεώστε το πρόγραμμα περιήγησης κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στην πιο ενημερωμένη έκδοση.
 3.  Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μόνο κατά τρόπο που συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς και είναι σύμφωνος με τους Όρους.
 4. Για παράπονα σχετικά με οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως χρησιμοποιώντας τη σελίδα επικοινωνίας που βρίσκεται στον ιστότοπο. Καταχωρίστε το πλήρες όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, τα στοιχεία του παραπόνου. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορεί να γίνει καμία ενέργεια χωρίς αυτές τις πληροφορίες.
 5. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου από τον ιστότοπο χωρίς την γραπτή άδεια του κατόχου.
 6. Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσετε ή να μεταδώσετε κάποιο από τα παρακάτω στοιχεία σε αυτόν τον ιστότοπο:
  1. -Υλικό, που είναι εν γνώσει ψευδές ή παραπλανητικό
  2. -Υλικό, το οποίο είναι δυσφημιστικό, παράνομο, καταχρηστικό, χυδαίο, που μπορεί να υποκινήσει φυλετικό μίσος, βλάσφημο, πορνογραφικό, σεξουαλικού προσανατολισμού, απειλητικό ή επιθετικό για την ιδιωτικότητα του ατόμου
  3. -Υλικό για το οποίο δεν έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες και / ή εγκρίσεις
  4. -Υλικό, το οποίο είναι τεχνικά επιβλαβές (π.χ. ιούς υπολογιστών, Trojans, επιβλαβή συστατικά, κατεστραμμένα δεδομένα ή άλλο επιβλαβές λογισμικό ή επιβλαβή δεδομένα).
 7. Με την εγγραφή σας, επιβεβαιώνετε ότι όλες οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι ακριβείς. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες που δίνονται είναι σωστές και πλήρεις και ενημερώστε μας αμέσως για τυχόν αλλαγές στις παρεχόμενες πληροφορίες κατά την εγγραφή.
 8. Μπορούμε να τερματίσουμε την εγγραφή σας οποτεδήποτε κατά την κρίση μας. Αυτό θα συμβεί μόνο αν παραβιάσετε τους κανόνες του ιστότοπού μας. Εάν η καταχώρισή σας τερματιστεί ή ανασταλεί, δεν επιτρέπεται να κάνετε νέα εγγραφή μαζί μας χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.
 9.  Το όνομα και το λογότυπο του ιστότοπου είναι εμπορικά σήματα του IWKA. Δεν χορηγούμε καμία άδεια χρήσης αυτών των εμπορικών σημάτων. Η χρήση ονομάτων ή λογοτύπων κ.λπ. μπορεί να παραβιάζει τα δικαιώματα του κατόχου.

​Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους Όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη σελίδα επικοινωνίας στον ιστότοπο.

Πολιτική απορρήτου

Στην ιστοσελίδα μας έχουμε δεσμευτεί για τη διαφύλαξη και τη διατήρηση της ιδιωτικότητας των επισκεπτών μας .

Παίρνουμε πολύ σοβαρά την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και αντιμετωπίζουμε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους για την προστασία των δεδομένων στην Ελλάδα.

Με την επιφύλαξη ειδικότερης έγγραφης συμφωνίας, όλοι οι όροι που αναγράφονται επί του παρόντος, ισχύουν για όλα τα προϊόντα και προς όλους τους αγοραστές – πελάτες και οποιαδήποτε συναλλαγή αφορά αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα iwka.gr, εμπίπτει στους όρους που αναφέρονται κατωτέρω και αναγράφονται ευκρινώς στο διαδικτυακό μας κατάστημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Μετά την αγορά της συνδρομής ο πελάτης αναμένεται στο φυσικό μας κατάστημα για ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές όλων των προϊόντων, αναγράφονται ευκρινώς και πλησίον κάθε προϊόντος και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Με την επιβεβαίωση συνδρομής στη σχολή μας, εννοείται ότι όλοι οι όροι γίνονται κατανοητοί πλήρως και ανεπιφύλακτα αποδεκτοί. Οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή μη σαφή κατανόηση των όρων πληρωμής και παροχής υπηρεσιών, οι οποίοι αναφέρονται επί του παρόντος, θα πρέπει να αποσαφηνίζεται από τον αγοραστή, ζητώντας επί πλέον λεπτομέρειες εγγράφως. Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφωνίας, ο παραλήπτης υποχρεούται να το γνωστοποιήσει εγγράφως στο iwka.gr, μέσα σε 48 ώρες από την  αγορά, υποδεικνυομένης της γνωστοποιήσεως με συστημένη επιστολή ή να την υποβάλει ηλεκτρονικά ζητώντας αποδεικτικό παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης υποχρεούται να επισκεφθεί το φυσικό χώρο του γυμναστηρίου και αυτό επιφυλάσσεται ρητά του δικαιώματός της να υπαναχωρήσει από την παρούσα πώληση αζημίως. Το iwka.gr σε κάθε περίπτωση δεσμεύεται, ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας διασφαλίσει μια αξιόπιστη και συμφέρουσα αγορά από κάθε άποψη.

ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Για οποιαδήποτε συναλλαγή γίνεται με το iwka.gr, ισχύει η Νομοθεσία της Ελλάδας και συμφωνείται ότι αρμόδιες αρχές για την επίλυση διαφορών, είναι τα Δικαστήρια Αρτας.

©2019 Όλα τα δικαιώματα παρακρατημένα